Wij werken met een lunchformule van Woensdag tem Zaterdag.
Deze lunchformule bevat een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht voor de prijs van €35 per persoon exclusief dranken.
Portie olijven | € 7 |
Portie kaas | € 10 |
Portie Salami | € 9 |
Huisgemaakt reuze-calamares met Tartaar | € 16 |
Kaas & salami met Wostyn mosterd | € 10 |
Bordje Serrano | € 12 |
Bordje 'Ten Voute' (Selectie van warme en koude hapjes) | € 25 |
Portie warme hapjes | € 12 |
Portie loempia's | € 10 |
Scampi Ten Voute (6 stuks) | € 19,00 |
Scampi in lookroom (6 stuks) | € 19,00 |
Ambachtelijke kaaskroketten (2stuks) | € 17 |
Ambachtelijke kaaskroketten (3stuks) | € 22 |
Duo van ambachtelijke kroketten | € 18 |
Ambachtelijke garnaalkroketten (2 stuks) | € 19 |
Ambachtelijke garnaalkroketten (3 stuks) | € 25 |
Carpaccio van gerookt Holstein rund (met rucola en parmezaan) | € 19,50 |
Handgesneden steak tartaar.(volgens de Chef) | € 26 |
Steak met salade, frietjes. (saus naar keuze) | € 27,50 |
Krokant gebakken rib eye met salade, frietjes. | € 32,50 |
Kalfstournedos Rossini. (met gebakken Ganzenlever & jus van madeira) | € 35 |
Côte à l'os (2p) (met salade, frietjes en saus naar keuze) | € 72 |
Onze huisgemaakte verse sauzen: | |
Peper/Champignon/Béarnaise/Choron/Cross & Blackwell/Tartaar | |
Portie warme groenten in het seizoen | € 4,00 |
Roggevleugel op de molenaar zijn wijze (met polderpuree) | € 30 |
Gebakken slibtongen met salade en frietjes | € 30 |
Salade scampi met breydelspek en seizoensfruit. | € 23 |
Salade geitenkaas met appel en spek. | € 23 |
Tarte Tatin met bolletje vanille ijs | € 10 |
Trio van Sorbet | € 10 |
Café Glacé | € 10 |
Dame Blanche à la minute in de Pacojet | € 12,50 |
Crème brûlée | € 10,00 |
Crème brûlée geflambeerd met groene chartreuse | € 12,50 |
Sabayon | € 12,00 |
Coupe colonel (Vodka & Citroensorbet) | € 10,00 |
Moelleux au Chocolat | € 12,50 |